Bayram tatilini fırsata çeviren binlerce ziyaretçinin rotası, UNESCO tarafından gastronomi dalında "yaratıcı ÅŸehirler" ağına dahil edilen ilk Türk ÅŸehri olmasından dolayı "gastronominin baÅŸkenti" olarak nitelendirilen Gaziantep oldu. Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla kentteki oteller yüzde 100 dolulukla hizmet verdi. Lokanta, restoran ve tatlıcı gibi iÅŸletmelerin büyük çoÄŸunluÄŸu da tam kapasite çalıştı.
Bayram tatilini fırsata çeviren binlerce ziyaretçinin rotası, UNESCO tarafından gastronomi dalında "yaratıcı ÅŸehirler" ağına dahil edilen ilk Türk ÅŸehri olmasından dolayı "gastronominin baÅŸkenti" olarak nitelendirilen Gaziantep oldu. Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla kentteki oteller yüzde 100 dolulukla hizmet verdi. Lokanta, restoran ve tatlıcı gibi iÅŸletmelerin büyük çoÄŸunluÄŸu da tam kapasite çalıştı.